• Κλινικό Έργο

   

  Δρ. Ευαγγελία Χαρμανδάρη

  MD, MSc, PhD, MRCP(UK), CCST(UK)
  Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδιατρικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας
  Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
  Α' Παιδιατρική Κλινική, Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία"

 • Η κ. Χαρμανδάρη επιτελεί κλινικό έργο ως Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας στη Μονάδα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α' Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία". Τα κλινικά της καθήκοντα περιλαμβάνουν την καθημερινή παρακολούθηση και αντιμετώπιση παιδιών και εφήβων με ενδοκρινολογικά προβλήματα στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ενδοκρινολογικού και στο Ιατρείο Αντιμετώπισης Αυξημένου Βάρους Σώματος, στα οποία αντιμετωπίζει περίπου 6,000 ασθενείς ετησίως, καθώς και των νοσηλευομένων σε άλλα Τμήματα του Νοσοκομείου ασθενών με ενδοκρινολογικά προβλήματα. Ειδικά τακτικά εξωτερικά ιατρεία περιελάμβαναν τα ιατρεία Σακχαρώδη Διαβήτη, παθήσεων του Θυρεοειδή και Παραθυρεοειδών αδενων, Ανάπτυξης και Εφηβείας, παθήσεων των Επινεφριδίων και Γονάδων, όπως και το Ιατρείο Αντιμετώπισης Αυξημένου Βάρους Σώματος.

   

  Η κ. Χαρμανδάρη συντονίζει τα Προγράμματα “Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία’', 'Αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης για την εξατομικευμένη διαχείριση της παχυσαρκίας στην παιδική και εφηβική ηλικία' και 'Μαζικά δεδομένα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας κατά την παιδική και εφηβική ηλικία'. Τα Προγράμματα αυτά χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα.


  Δέχεται κατόπιν ραντεβού στο ιδιωτικό της ιατρείο ασθενείς οι οποίοι επιθυμούν να τη συμβουλευθούν σχετικά με παθήσεις Παιδιατρικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας.

   

  All Posts
  ×
  ×
  Privacy Policy
  Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε:
  
  Στα πλαίσια της διαχείρισης της ιστοσελίδας επεξεργάζονται τα εξής προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη /χρήστη: το ονοματεπώνυμο , το προσωπικό τηλέφωνο /κινητό , το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , στοιχεία τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για την εκπλήρωση του σκοπού της ιστοσελίδας και ειδικότερα την επαφή με το επισκέπτη /χρήστη από την πλευρά του διαχειριστή της ιστοσελίδας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος .
  
  Συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μόνο όταν τα εν λόγω άτομα μας τα προσφέρουν οικειοθελώς . Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε σχετίζονται με την υγεία λόγω και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας και μόνο για να μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά την κατάσταση για να είμαστε στη θέση να δώσουμε τεκμηριωμένες , επιστημονικές και αξιόλογες απαντήσεις στα ερωτήματα σας .    
  
  Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας 
  
  Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας , εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), που - ενδεικτικά - περιλαμβάνει κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες σχέδια, video, ήχους κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του ιδιοκτήτη της παρούσας ιστοσελίδας.
   
  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
  
  Ο διαχειριστής της παρούσας ιστοσελίδας  συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών της, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο.
  Ο διαχειριστής είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.
  Ο επισκέπτης/ χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το διαχειριστή της ιστοσελίδας προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.
  
  Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας;
  Τα δικαιώματα τα οποία σας παράσχει η κείμενη νομοθεσία είναι :
  •	Ανάκληση συναίνεσης
  •	Αίτημα πρόσβασης
  •	Διόρθωση προσωπικών δεδομένων
  •	Διαγραφή προσωπικών δεδομένων
  •	Περιορισμός της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
  •	Αίτημα φορητότητας προσωπικών δεδομένων
  •	Αμφισβήτηση της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
  •	Αίτημα σχετικά με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και τη δημιουργία προφίλ
  Τα δικαιώματα αυτά μπορείτε να ασκήσετε ανά πάσα στιγμή . 
  
  Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή της ιστοσελίδας παρακαλούμε να αποστείλετε ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση reputation.gr@gmail.com